Meiltä saat kellosepänpalvelut jo toisessa sukupolvessa.
Kelloseppämme on valmistunut Suomen kelloseppäkoulusta ja toiminut kelloseppänä n. 40 vuotta.
Kokenut ja ammattitaitoinen kelloseppämme ei ole ainoastaan tornionlaaksolaisten käytettävissä.

Olemme lanseeranneet Etäkelloseppäpalvelun.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin lähikelloseppämme on teidän etäkelloseppänne.

Alla löydät lisätietoa kelloseppäpalveluistamme:
Lähikelloseppäpalvelu, toimi näin:

1. Tule käymään kellosepänliikkeessämme osoitteessa:
Alkkulanraitti 56, 95600 Ylitornio tai:

2. Ota yhteyttä kelloseppään alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa suoraa kellosepällä: +358 40 590 8886 tai lähettää sähköpostia kellosepälle: juha(at)kelloliikekuitunen.fi

Kysyä kannattaa aina. Kelloseppämme antaa ilmaisen arvion kellosi tilanteesta. Siinä ei häviä mitään, saat vaan vastauksen mahdollisesti pitkään pohtimaasi kellosi tilanteeseen.

Pariston vaihto
Pariston vaihto8 €
Paristonvaihdon yhteydessä kelloseppä tarkastaa kellosi yleiskunnon sekä vaihdattaa tiivisteet. 
Rannekellojen pienet huolto/korjaustyöt
Rannekellojen pienet huolto/korjaustyötalkaen 10 €
Nastojen ja rannekkeiden vaihtotyöt odotellessa yms...
Seinä/kaappikellojen huolto/korjaustyöt
Seinä/kaappikellojen huolto/korjaustyötalkaen 100 €
-ilmainen arvio
Etäkelloseppäpalvelu, toimi näin:

1. Ota yhteyttä meihin alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa suoraa kellosepälle: 040 590 8886 tai lähettää sähköpostia kellosepälle: juha(at)kelloliikekuitunen.fi

Kysyä kannattaa aina. Kelloseppämme antaa ilmaisen arvion kellosi tilanteesta. Siinä ei häviä mitään, saat vaan vastauksen mahdollisesti pitkään pohtimaasi kellosi tilanteeseen. Ohje jatkuu alla lomakkeen jälkeen.

Kun olemme vastaanottaneet yhteydenottosi ja olemme sopineet asioista niin seuraavaksi:

2. Pakkaat tuotteen huolellisesti ja lähetät sen Postin kautta särkyvänä pakettina. Osoitteemme on:

Kelloliike Kuitunen Ky
Alkkulanraitti 56
95600 Ylitornio
puh. 040 590 8886

Tästä koituvat kulut tulee teidän maksaa, mutta ne hyvitetään teille takaisin etäkelloseppälaskun loppusummasta. Hyvitys suoritetaan alla olevaan laskelmaan perustuen (keskimääräinen hyvitysmaksu) oli sitten lähettämisestä teille koituvat todelliset kulut pienemmät tai suuremmat :

Loppulaskusta vähennettävä hyvitys 18,80 eur perustuu seuraavaan laskelmaan:

*Postipaketti M-koko (7,90 eur)
*Särkyvä -lisäpalvelu. Kiinnitä paketin päälle ”Helposti särkyvä” -lipukkeita, joita saa posteista tai voit tulostaa ne kun saat paketin tilattua netistä (+10,90 €)

Eli käytännössä lähetyskulusi ovat pienemmät, mikäli kellosi mahtuu pakettikokoon XXS tai S. (rannekellot, taskukellot, pöytäkellot...)

Suuremmat, mikäli L, XL tai Plus ja sitä suuremmat paketit (seinäkellot, pöytäkellot..)

Esimerkki: Mikäli seinäkellosi huolto kustantaisi 299€ niin hyvitämme siitä 18,80€ eli laskun loppusummaksi muodostuisi tällöin 280,20 eur ja tämä summa sisältää vielä kaiken lisäksi ilmaisen takaisin toimituksen!
Maksat myös tuotteen vasta vastaanottaessasi sen postipisteestäsi (postiennakko).

Kelloseppä on yhteydessä aina sinuun, mikäli lähiarviossa tai kelloa korjatessa sattuisi tulemaan esiin laajempia vikoja. Näin pysyt ajantasalla kellosi tilanteesta. Näin voit myös viheltää pelin poikki, mikäli tulet siihen tulokseen, että kelloasi ei kannatekkaan mielestäsi korjata. 

Näin kello lähetetään sinulle takaisin postiennakolla ja maksat kelloasi noudettaessa vain siihen mennessä kertyneen laskun.

Etäkellosepän minimilaskutus on 100 eur.

Esimerkki:

Olit meihin yhteydessä, kerroit omin sanoin kellosi tilanteen ja kelloseppä antoi etäarvion tilanteesta. Lähetit ohjeiden mukaisesti kellon meille. Kelloseppä näkee kellon ensimmäistä kertaa lähiarviossa ja tilanne onkin heikompi kuin mitä ilmaisessa etäarviossa annettujen tietojen perusteella kelloseppä arvioi. Kelloseppä on yhteydessä teihin ja antaa uuden hinta-arvion. Se tuntuukin teistä liian korkealta ja päätätte olla sittenkin korjaamatta kelloa.

Ei ongelmaa! Pakkaamme kellon ja lähetämme sen takaisin teille postiennakolla. Haette kellon takaisin postitoimipisteestänne maksamalla 81,20 eur postiennakon.  (minimilaskutus 100 eur - 18,80 eur hyvitys = 81,20 eur.)

Voit luottaa jokatapauksessa siihen, että kelloseppämme tekee arvionsa aina pitkän työkokemukseensa nojalla ja pääsääntöisesti arvio pitää paikkansa jo etäarviossa, joten voit lähettää kellosi meille aina luottavaisin mielin. Tarkoituksemme on aina tarjota asiakkaillemme Suomen parasta palvelua, pitäen kuitenkin hinnat "inhimillisinä" eli tarjota parasta hinta/laatusuhdetta asiakkaillemme. Huomioi, että suurinosa rannekellon pienistä huolto/korjaustöistä onnistuu etäkellosepän  minimilaskutus summan sisällä (100 - 18,80 = 81,20 eur loppulasku). Etäkellosepän hinnasto sivun lopussa.

--------------------------------------------------

Tiedoksi myös harvinaisten epäselvyyksien ehkäisemiseksi:

Mikäli postiennakolla lähettämämme kellonne jää teillä noutamatta postin säilytysajan puitteissa syystä tai toisesta ja näin ollen palautuu meille. Tällöin menetät 18,80 eur hyvityksen sekä lisäämme laskuun 50€ logistiikkalisän. 

Eli kun aiemmassa esimerkkitapauksessa seinäkellon huolto kustansi 299€ ja hyvityksen 18,80€ jälkeen laskun loppusummaksi muodostui 280,20€. 
Mutta nyt tässä esimerkkitapauksessa hinta olisi 349€ (hyvityksen 18,80€ peruuntuminen ja 50€ logistiikkalisä).

Ole yhteydessä meihin tällöin sopiaksesi uudesta toimituksesta. Mikäli yhteydenottoa ei kuulu 30pv kuluessa, tuote katsotaan olevan yrityksemme omaisuutta kunnes lasku on kokonaisuudessaan suoritettu.

Emme myöskään ole vastuussa mahdollisista kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista. Kuten Postin hukkaamista tai rikkomista paketeista.

Lähettämänne paketti on teidän vastuulla, ellette ole vapaaehtoisesti vakuuttaneet lähetystä (tällöin vakuutussopimuksen antaja on vastuussa)
Me vastaamme ainoastaan suoritettavista kellon huolto/korjaustehtävistä, jotka selviävät kun lähettämänne kello saapuu kellosepän työpöydälle arvioitavaksi (lähiarvio). Mikäli hyväksytte kellosepän työarvion/lähiarvion niin siitä lähtien vastuu on kellosepällämme kunnes lopullinen etäkelloseppälasku on vahvistettu.


Rannekellojen huolto/korjaus
Rannekellojen huolto/korjaus100 € 81,20 €
Etäkellosepän minimilaskutushinta. Hinnasta on vähennetty lähetyshyvitys. Hinta sisältää lähiarvion. Hintaan onnistuu monet pienet huolto/korjaustyöt: rannekkeiden/nastojen vaihdot, paristonvaihdot jopa 10 kelloon! Lähetä kaikki omat kellosi kerralla paristonvaihtoon tai naapurisi tms..
Seinäkellojen huolto/korjaus
Seinäkellojen huolto/korjausalkaen 100 € 81,20 €
Etäkellosepän minimilaskutushinta. Hinnasta on vähennetty lähetyshyvitys. Hinta sisältää lähiarvion, jossa varmistetaan tai tarkennetaan ilmaisessa etäarviossa annettu hinta.
Image